Bestuur

De bestuursleden leiden en
vertegenwoordigen de stichting.
Bestuur

Gert Pruim

Gert Pruim

voorzitter

Mijn naam is Gert Pruim, ik ben geboren op 22 december 1975. Ik woon met mijn vrouw Derike in Dalfsen en wij hebben vijf kinderen.

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik gaan werken in de accountancy. In deeltijd heb ik de opleiding tot registeraccountant gevolgd aan de Nyenrode Universiteit. Ik ben één van de aandeelhouders van KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs B.V. en verantwoordelijk voor onze vestiging in Ommen.

Ik vind het een eer om samen met mijn medebestuurders projecten te mogen selecteren die iets kunnen bijdragen aan een iets betere wereld. Niet alleen gericht op noodhulp, maar vooral gericht op duurzaam verbeteren van leefomstandigheden en zelfredzaamheid.

Ria de Wilde-Hulzebosch

Ria de Wilde-Hulzebosch

secretaris

Mijn naam is Ria de Wilde-Hulzebosch en ik ben geboren op 6 oktober 1961. Ik ben de echtgenote van Gert-Jan de Wilde (eigenaar van Jarola Group) en moeder van Jarno, Robin en Laura (Jarola).

Vanaf 1982 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Al bijna 25 jaar werk ik met veel plezier en passie als juf op basisschool De Spreng-El in Ane. Een plattelandsschool waar samen leren, groeien en wereldwijs worden centraal staat.

Binnen het bestuur van Jarola Foundation ben ik verantwoordelijk voor de communicatieve werkzaamheden en de invulling van acties en projecten. Vanuit mijn familiaire betrokkenheid vind ik het belangrijk en zeer zinvol om samen met anderen mijn schouders onder deze stichting te zetten. Samen werken aan een betere wereld, de wereld van morgen, de wereld van het kind!

Rudy Brunink

Rudy Brunink

penningmeester

Mijn naam is Rudy Brunink en ik ben geboren op 15 oktober 1965. Ik woon samen met Willeke in het mooie dorp Dalfsen en ik heb één zoon.

Al tijdens mijn studie Bestuurskunde in Enschede was ik werkzaam bij een (technische) groothandel. Inmiddels werk ik al meer dan 30 jaar in deze sector. Een sector waarin ik met veel plezier en passie verschillende financiële functies heb vervuld. Sinds 1 januari 2015 ben ik één van de directieleden van Jarola Group en onder andere verantwoordelijk voor Finance en HRM.

Ik vind het een uitdaging en een eer om een bijdrage te kunnen leveren aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen die wij ons als stichting hebben gesteld. Doelen die gericht zijn op kleinschalige “hands-on” (zelfvoorzienende) projecten.

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!