Over ons

Jarola Foundation is opgericht in 2007 door Jarola Group, vooral bekend van technische groothandel Wildkamp, Adurolight en Rawinso.
Lees meer

Onze werkwijze

Wij dragen bij aan vijf
door ons gekozen SDG’s.

Bestuur

De bestuursleden leiden en
vertegenwoordigen
de stichting.

Beleid & verantwoording

Financiële verantwoording,
jaarrapporten en statuten.

Historie

Jarola Foundation is opgericht in 2007 door Jarola Group, vooral bekend van technische groothandel Wildkamp, Adurolight en Rawinso. In de beginjaren van de stichting deed Jarola Group donaties om kleinschalige projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, milieu en landbouw te steunen. Zo gaf Jarola Group invulling aan maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.
In 2020 veranderde er veel voor de stichting. In dit jaar is Minie de Wilde-Westerveld overleden. Minie was de echtgenote van Jan de Wilde, oprichter van Wildkamp. Zij was begaan met de medemens en schonk een deel van haar erfenis aan Jarola Foundation. Met de opdracht: zorg dat de stichting vooral donaties doet aan doelen waar kinderen profijt van hebben!

Projecten

Ieder project waar een bijdrage aan wordt geleverd, heeft een relatie met één of meer van de door Jarola Foundation gekozen duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.
Bekijk onze projecten

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op!